Haber 34 - İstanbul Haberleri - İstanbul Yaşam
Anasayfa Güncel Spor Kültür&Sanat Yaşam İlçeler Etkinlik Mekan
 
İstanbul > Kültür/Sanat > Müzik

İstanbul Sokakları’nda Balkan Müziği

İstanbul Sokakları’nda Balkan Müziği
İstanbullular yarın, her an bir müzik grubuyla karşılaşarak, güzel bir sürpriz yaşayabilir. Yılın en uzun gününde; ‘Müzik Durakları’ adı altında düzenlenen şenlikte, toplu taşıma güzergahlarından müzik sesleri yükselecek.

20.06.2008 15:56

Puan : 4.0/5 (5 kere puan verildi)

Sayfayı Yazdır | Bildir.net 'e Ekle | Facebook'a Ekle | Technorati | Digg | Delicious | Google | Yahoo | Stample Upon | Reddit | Mixx

İstanbullular yarın, her an bir müzik grubuyla karşılaşarak, güzel bir sürpriz yaşayabilir. Yılın en uzun gününde; ‘Müzik Durakları’ adı altında düzenlenen şenlikte, toplu taşıma güzergahlarından müzik sesleri yükselecek.

İstanbul’u bir festival alanına çevirecek olan etkinlikte; şehir hatları vapurundan tramvaya, meydanlardan vapur iskelelerine kadar farklı mekanlarda 7 ayrı müzik grubu halkı şenlendirecek.           

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Müzik ve Opera Yönetmenliği’nin düzenlediği organizasyonda, “2010’a gider iken” adlı konser dizisinin ilk etkinliği olan “Müzik Durakları”nı, 21 Haziran Dünya Müzik Günü’nde gerçekleştiriyor.

Müzik Durakları” sokak konserlerine katılmak isteyenler, toplu taşıma araçlarını kullanarak konserleri takip edebilecek.Etkinlik;  21 Haziran cumartesi günü saat 17:30’da Kabataş Vapur İskelesi’nde Hariçten Gazelciler konseriyle başlayacak. Etkinlik daha sonra; İstanbul Metropolitan Band’in 18:15’te Taksim Meydanı Tramvay Durağı’ndaki ve sonrasında da tünel seferi yapan tramvaydaki konseriyle devam edecek.  Tramvayın son durağı olan Taksim Tünel Meydanı’nda 19:15’te Cana Çankaya konseri olacak. 

Anadolu yakasındakiler içinse; 19:00’da Kadıköy’deki Karaköy İskelesi’ndeki Muammer Ketencoğlu ve Balkan Yolculuğu Topluluğu konserinin ardından, 19:40’ta Kadıköy-Karaköy Şehir Hatları Vapuru’nda Dinar Bandosu’nu izleyebilecek.

İki yakanın dinleyicileri; 20:15’te Karaköy İskelesi’ndeki Aylak Martı konserinde buluşacak. Müzik Durakları’nın son durağı ise, 21:30’da Ayasofya Meydanı’ndaki Ahırkapı Roman Orkestrası konseri olacak. 

Haber: Şebnem Evren

 



Yorum Yaz
 
Etiketler : » şebnem evren » haber34 » haber34.com » balkan müziği » balkan » müzik » konser » müzik durakları » karaköy » istiklal caddesi » balkan yolvuluğu » ayasofya meydanı

 ADnet Reklamları  
Siz de reklam verin  
Müzik
Phonem by Miller
18. Akbank Caz Festivali Başlıyor
Topkapı Kültür Park Ramazan Programları Devam Ediyor
İstanbul Resitalleri 7 Ekimde
Dede Efendi`den Piazola`ya
Kültür/Sanat
Phonem by Miller
İBB`den Yeni Sanat Sezonu Resepsiyonu
Saray Ressamı Zonaro`nın Anlattıkları
18. Akbank Caz Festivali Başlıyor
Film Ekimi Geliyor
POP
Üç Maymun Oscar Adayımız
Mamma Mia İstanbul`a Geliyor
Metro`da Sanat
Hadi Çaman Öldü
Topkapı Kültür Park Ramazan Programları Devam Ediyor
Total Western Fransız Kültür Merkezi`nde
garajistanbul`da Sezon Açılıyor
Dali 20 Eylül`de İstanbul`da
Kara Bulut`un Çekimleri Tamamlandı
İstanbul Modern`de Sinema
Hakikat Feller`in Hat Sergisi Feshane`de Açıldı.
İstanbullaşmak
St. Petersburg Bale Tiyatrosu İstanbul`daydı
Yılmaz Güney`in Hala Yaşayan Senaryoları Var
İstanbul Canlı Kamera - İstanbul Haritası - İstanbul Namaz Vakitleri - İstanbul Firmaları - İstanbul Nöbetçi Eczaneler
Site Haritası - Yeniler - En Çok Okunanlar - En Çok Puan Alanlar
RSS - Technorati Favorilerime Ekle

Anadolu Ajansı
Sitemiz Anadolu Ajansı Abonesidir.
Tüm hakları saklıdır. © 2007
Yazılım ve İçerik EJDER