Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Şişli`de Elektirk Kesintisi
Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Şişli ilçelerinde 19 ve 22 Mart`ta elektrik kesintisi uygulanacak.
Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş`den (BEDAŞ) yapılan açıklamada, kurumun Gaziosmanpaşa, Avcılar ve Sarıyer işletme müdürlükleri bölgelerindeki trafo merkezlerinde deplase ve bakım çalışmaları yapılacağı bildirildi.
Açıklamada, bu nedenle 19 Mart çarşamba günü 04.00-06.00 saatleri arasında Gaziosmanpaşa`nın Baklalı, Boyalı, Balaban, Sazlıbosna, Yassıören ve Karaburun köyleri, Yeniköy, Tayakadın, Durusu, Boğazköy, Bolluca, Taşoluk ve Haraçcı beldeleri, İmrahor Mahallesi ve Durusu Park Evleri, 22 Mart cumartesi günü 08.30-18.30 saatleri arasında, Büyükçekmece Fatih Mahallesi, Büyükçekmece Adliyesi, Subay Orduevi, Büyükçekmece Lisesi, Kordonboyu Caddesi`nin bir kısmı, Mehtap, Ordu, Albaylar, Komando, Piyade, Harman sokaklar ve civarı, yine aynı gün 09.30-16.30 saatleri arasında Şişli`nin Ayazağa Mahallesi Oyak Sitesi 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 14 Bloklar, Oyak Sitesi İlköğretim Okulu ve civarına elektrik verilemeyeceği belirtildi.
Beykoz`da elektirk Kesintisi
İstanbul`un Beykoz ilçesinin bazı semtlerinde 22, 23, 25 ve 27 Mart`ta elektrik kesintisi uygulanacak.
İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ`den (AYEDAŞ) yapılan açıklamada, Beykoz İşletme Müdürlüğü`nce gerçekleştirilecek onarım çalışması nedeniyle 22 Mart Cumartesi günü 09.00-15.00 saatleri arasında Sultanaziz, Mehmetağa Caddesi, Uzunevliya Üstü, Yuşa Dik Yokuşu Cami arkası ve Akbaba yolu Ortaçeşme civarında elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
Açıklamada, aynı nedenle 23 Mart Pazar günü 09.00-15.00 saatler arasında da Beykoz Adliye, Kültür Merkezi ve İSKİ şubesi, 25 Mart Salı günü aynı saatler arasında Ayazma tarafı, Mandıra yolu, G-27 Sokak ve Cami Önü, 27 Mart Perşembe günü yine aynı saatler arasında Ali Reis Sokak ile 1. Ayazma Tokat Köyü, 2. Ayazma Yuşa ve Ok Bakkal civarları ve G-22 Sokak`ta elektrik kesintisi uygulanacağı ifade edildi.