Beşiktaş Jimnastik Kulübü`nünFutbol Okullarındaa bugüne kadar çok sayıda genç futbolcu yetişti ve bunların bir kısmı Kulübün’ün lisanslı sporcuları arasına girmeye hak kazandı. Anadolu Yakası’nda da faaliyetlerine devam eden Futbol Okulları’na bugün Beykoz’da bir yenisi daha eklendi. Küçüksu Halı Saha’sında hizmet verecek olan Futbol Okulumu’na 1993-2000 doğumlu öğrenciler kayıt yaptırabilecekler.
BJK Futbol Okulu; Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 8.30-12.30 arasında hizmet verecek. 8.30-10.30 arasında yapılacak çalışmalara 7-9 yaş, 10.30-12.30 arasındaki eğitimlere ise 9-14 yaş grubu öğrencilerkatılacaklar. Beykoz Futbol Okulun’daki eğitimleri ise Antrenörler’den Ercan Acar yönetecek.

Açılışta genç sporcuları yalnız bırakmayan Futbol Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ufuk Pak ise, “İstanbul`da ana birim olarak bütün hızımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bütün Türkiye`ye yayılmaya çalışıyoruz. Bizim okullarımızdaki amacımız iyi bir futbol eğitimi ve bunun yanı sıra gençlerimizi hayata hazırlamak. Tabii ki okullarımızdaki yetenekli sporcularımızı ana gruplarımıza kazandırmak ve lisanslı birer sporcu haline getirmek. Bizim Minik Takımlarımız’ın arasında spor okullarımızdan gelen çok sayıda öğrencimiz var. Yetenekli oyuncular için bu bir fırsat. Tabii ki, bunun için hiçbir zaman garanti vermiyoruz. Önemli olan burada tam bir Beşiktaşlılık donanımıyla eğitim alarak yetişmeleri. Bunun içinde Yöneticilerimizle antrenörlerimizle sürekli olarak çalışmalırımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.